Testosteronia netistä

Testosteroni on sukupuolihormoni jota esiintyy sekä miehessä, että naisessa. Naisten kehossaan erittämä testosteronin määrä on kuitenkin vain noin kymmenesosan mieheen verrattuna. Testosteronista kuulee usein puhuttavan varsinkin saliurheilussa, sillä testosteroni kiihdyttää lihasten kasvua. Miehillä testosteronitasot ovat korkeimmillaan noin 25-vuoden iässä, jonka jälkeen tasot lähtevät lievästi laskemaan miehen ikääntyessä.

Testosteronin vaikutukset

Testosteronilla on etenkin miesten elimistössä suuri rooli. Murrosiän alkaessa sen määrä elimistössä kasvaa ja samalla se toimii myös äänenmurroksen edesauttajana. Testosteroni on mukana myös muiden miehisten ominaisuuksien kehityksessä, kuten lihas- sekä parrankasvussa. Ulkoisten tekijöiden lisäksi testosteronilla on tekemistä myös sukupuolivietin sekä mielialan kanssa.

Testosteronin puute aiheuttaa elimistössä esimerkiksi. väsymystä sekä seksihalujen hiipumista. Hyvä merkki testosteronitasojen laskusta on myös se, että ”aamuseisokkien” määrä vähenee.

 

Voiko testosteronin määrään itse vaikuttaa?

Kuten aiemmin jo mainittu, testosteronia erittyy niin miesten kuin naistenkin kehoissa luonnollisesti. Joissain tilanteissa testosteronitasot voivat kuitenkin laskea, kuten vaikkapa laihdutettaessa. Myös alkoholi sekä ylipaino ovat sellaisia tekijöitä, joiden on huomattu laskevan testosteronitasoja. Joissain tilanteissa murrosikä ei lähdekään etenemään ollenkaan nuoren kehossa, jolloin on syytä kääntyä lääkärin puoleen. Näissä tapauksissa lääkäri määrä erikseen annosteltavaksi tietyn määrän testosteronia.

Useiden tutkimusten mukaan miesten testosteronitasot ovat olleet laskussa. Mikäli on huolissaan omista testosteronitasoistaan, kannattaa aluksi pitää ainakin huoli siitä, että perusasiat ovat kunnossa: riittävästi unta, ravintoa ja liikuntaa sekä kohtuullisesti alkoholia. Liikaa itseään ei kuitenkaan liikunnallakaan kannata kurittaa, sillä se voi aiheuttaa elimistöön stressitilan.

Testosteroni lasketaan Suomen lakien mukaan lääkeaineeksi (lähde). Siksi sen esimerkiksi. sen netistä tilaaminen tai ”ulkomaan tuliaisina” tuonti on laitonta. Ei siis kannata missään nimessä tilata ulkomaisista ”nettiapteekeista” mitään testosteronituotteita – tulli kyllä varmasti takavarikoi ne. Todennäköisesi saat vielä sakon maksettavaksi.

Valitettavan usein kuulee myös, että esimerkiksi. kuntosaleilla joillekin on tarjottu ”horkkaa” tai ”testoa”. Tällaisiin tarjouksiin ei kannata missään nimessä ikinä tarttua, sillä testosteronin omatoiminen käyttäminen ilman lääkärin määräystä voi johtaa pahimmassa tapauksessa jopa kuolemaan. Kannattaa pitää mielessä myös se, että tuntemattomilta ostetuissa tuotteissa ei ole mitään takuuta sisällöstä.

 

Testosteronia netistä – luonnonmukaisesti ja laillisesti!

Mikäli koet, että testosteronitasosi ovat syystä taikka toisesta – kuten vaikkapa stressin takia – laskeneet hetkellisesti. Suosittelemme tällöin kokeilemaan luonnonmukaista ja täysin laillista testosteronitasojen korottajaa. Maletestosterone sisältää vain luonnonmukaisia ja laillisia aineita, jotka auttavat sinua palauttamaan luonnolliset testosteronitasosi. Saat ilmaisen näytepakkauksen jotta voit todeta tuotteen tehokkuuden!